ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επίσημη η πρόωρη επέκταση μέχρι το 2025 με αναπροσαρμογή αποδοχών του Μουσταφά Φαλ

Ολυμπιακός: Επίσημη η πρόωρη επέκταση μέχρι το 2025 με αναπροσαρμογή αποδοχών του Μουσταφά Φαλ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόωρη επέκταση στο συμβόλαιο του Μουσταφά Φαλ, ο οποίος θα φορά τα ερυθρόλευκα μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Νέες αυξημένες αποδοχές για τον 30χρονο σέντερ.

Ο Μουσταφά Φαλ θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όπως έγινε επίσημα γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας 28 Φεβρουαρίου. Οι ερυθρόλευκοι γνωστοποίησαν τη συμφωνία με την πλευρά του 30χρονου σέντερ, όπως επίσης την υπογραφή του νέου συμβολαίου, που προβλέπει αυξημένες αποδοχές για τον έμπειρο αθλητή.

Η σχετική λιτή ανακοίνωση αναφέρει: "H KAE Oλυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γάλλο σέντερ, Μουσταφά Φαλ, ως τον Ιούνιο του 2025".

Ο Ολυμπιακός είχε ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες την πλευρά του θηριώδους ψηλού για την πρόθεση που υπήρχε για πρόωρη επέκταση στη συνεργασία τους, με τη συμφωνία να προκύπτει άμεσα και να "δένει" τον Μουσταφά Φαλ στον Πειραιά για ακόμη τρία χρόνια.

Ο Μουσταφά Φαλ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το περσινό καλοκαίρι, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησε όμως, έφεραν τις άμεσες κινήσεις των διοικούντων προκειμένου να τον κρατήσουν στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου για ακόμη δύο χρόνια, ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Την φετινή σεζόν ο Φαλ έχει 8.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 8 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Ο ίδιος στο μήνυμα που έστειλε στους φίλους του Ολυμπιακού, κατά την υπογραφή των συμβολαίων, ανέφερε: "Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού. Έχω ένα μήνυμα για εσάς. Είμαι κροκόδειλος, αλλά δεν μου αρέσουν τα κροκοδείλια δάκρυα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα αρχίσω να μαθαίνω ελληνικά και θα είμαι έτοιμος τον Ιούνιο του 2025".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ