ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εκτός με Προμηθέα ο Μιλουτίνοβ, εξαιρετικά αμφίβολος για την διαβολοβδομάδα της EuroLeague

26/10/2023 Olympiacos Vs Anadolu Efes for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in SEF Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Giannis Dimitropoulos / Tourette Photography
26/10/2023 Olympiacos Vs Anadolu Efes for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in SEF Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: GIANNIS DIMITROPOULOS / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ εξακολουθεί να πονάει στο αριστερό γόνατο και στο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού, με αποτέλεσμα να αναμένεται να μείνει εκτός κόντρα στον Προμηθέα (11/11, 20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την διαβολοβδομάδα της EuroLeague.

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Νίκολα Μιλουτίνοβ και κατ' επέκταση τον Ολυμπιακό. Όπως αποκάλυψε χθες (9/11) ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα από την Μπασκόνία, ο Σέρβος έχει υποστεί κάταγμα σε δάκτυλο του δεξιου του ποδιού, που ήρθε να προστεθεί στην τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί στο αριστερό γόνατο.

Αυτά τα προβλήματα είναι που αναμένεται να θέσουν τον Σέρβο εκτός από το αυριανό (11/11) ματς των "ερυθρόλευκων" με τον Προμηθέα (11/11, 20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Παράλληλα, είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του Σέρβου στην διαβολοβδομάδα που ακολουθεί στην EuroLeague, όπου οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν διαδοχικά την Μακάμπι (14/11, εκτός έδρας) και τον Ερυθρό Αστέρα (16/11, εντός έδρας), γιγαντώνοντας το πρόβλημα της ομάδας στην θέση του σέντερ.

Ο Μιλουτίνοβ πονάει αρκετά τόσο στο γόνατο, όσο και στο δάκτυλό του. Παρόλα αυτά, προς το παρόν δεν τίθεται θέμα επέμβασης, αφού και ο ίδιος δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο.

Την ίδια στιγμή, το καλό νέο για τον Ολυμπιακό είναι ότι την Δευτέρα (13/11) θα ενταχθεί στις προπονήσεις ο Λουκ Σίκμα. Αυτό δίνει ακόμα μία λύση στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα κάτω από το καλάθι, με τον Αμερικανό - έστω και αν είναι ανέτοιμος - να υπολογίζεται πλέον για την θέση του σέντερ για να καλυφθεί το κενό που υπάρχει εκεί, με τον Παπανικολάου να υποχρεώνεται - πάλι - να κάνει... υπερωρίες και να αγωνίζεται σε θέση πάουερ φόργουορντ όταν χρειάζεται ανάσες ο Άλεκ Πίτερς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ