ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εκτός από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Φαλ και Κάναν, ντεμπούτο για Μήτρου-Λονγκ

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τη Stoiximan Basket League, ωστόσο θα αγωνιστεί χωρίς τους Μουσταφά Φαλ και Αϊζάια Κάναν, με τον πρώτο να μένει εκτός για λόγους ξεκούρασης και τον δεύτερο λόγω ενόχλησης στους προσαγωγούς χωρίς να είναι κάτι σοβαρό.

Ολυμπιακός και Απόλλωνας Πάτρας κοντράρονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 11η αγωνιστική Stoiximan Basket League (15:00, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους Μουσταφά Φαλ και Αϊζάια Κάναν.

Ο πρώτος έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης, ενώ ο δεύτερος ένιωσε ενόχληση στους προσαγωγούς, με την ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ να αναφέρει πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Από την άλλη, το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα αναμένεται να κάνει ο Ναζ Μήτρου-Λογνκ, ο οποίος έλαβε το ελληνικό διαβατήριο και δηλώθηκε στην Stoiximan Basket League. Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει δηλωθεί και ο Φιλίπ Πετρούσεβ αντί του Λουκ Σίκμα.

Συνεπώς ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στον Απόλλωνα με 5 ξένους, καθώς θα έχει στη διάθεσή του τους: Γουίλιαμς-Γκος, Μπραζντέικις, Πίτερς, Μιλουτίνοβ και Πετρούσεβ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ