ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεύτερη πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη στην EuroLeague το +33 επί της Άλμπα

Ολυμπιακός: Δεύτερη πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη στην EuroLeague το +33 επί της Άλμπα
EUROKINISSI

Το εμφατικό διπλό του Ολυμπιακού απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου (60-93) για την 24η αγωνιστική της EuroLeague, συνιστά τη δεύτερη πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη των ερυθρολεύκων στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ιστορικό χαρακτήρα έχει το διπλό του Ολυμπιακού απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου για την 24η αγωνιστική της EuroLeague, καθώς το +33 (60-93) αποτελεί τη δεύτερη πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη των ερυθρολεύκων στη διοργάνωση.

Το ρεκόρ της ομάδας είναι το +47 που είχε πετύχει ο Ολυμπιακός στις 8 Νοεμβρίου του 2000 κόντρα στην Οβαρένσε (53-100). Πρώτος σκόρερ των ερυθρολεύκων ήταν τότε ο Δημήτρης Παπανικολάου με 18 πόντους (6/12 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 3/7 βολές), 8 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα. Από κοντά και ο Ντίνο Ράτζα, ο οποίος είχε σημειώσει double-double με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ. Διψήφιοι ήταν ακόμα οι Ντούσαν Βούκσεβιτς (15), Μίλαν Τόμιτς (14) και Στεφάν Ρισασέ (11).

Να σημειώσουμε ότι οι γιοι του Σέρβου φόργουορντ και του Γάλλου φόργουορντ αγωνίζονται σήμερα στην EuroLeague με την Παρτίζαν και τη Βιλερμπάν αντίστοιχα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ