ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Πετρούσεβ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI / LATO KLODIAN

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τον αφήσει εκτός 12αδας για το σημερινό (15/4) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League.

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ δεν θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο αποψινό (15/4) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League, αφού αποφασίστηκε να μείνει εκτός 12αδας.

Ο Σέρβος σέντερ δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης μετά τον τραυματισμό του στο πόδι, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποφασίζει να τον αφήσει εκτός 12αδας για το παιχνίδι, όπως και τον Βενιαμίν Αμπόσι. Εκτός αποστολής θα μείνουν ακόμα οι Νίκολα Μιλουτίνοβ, Λουκ Σίκμα και Ίγκνας Μπραζντέικις, οι οποίοι δεν είναι δηλωμένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα λόγω του περιορισμού παρουσίας 7 ξένων (και 6 στην 12αδα).

Με τον Πετρούσεβ εκτός 12αδας, η εξάδα των ξένων του Ολυμπιακού στο "αιώνιο" ντέρμπι θα αποτελείται από τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κάναν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Μόουζες Ράιτ και Μουσταφά Φαλ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ