ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη και Έισι κόντρα στην Ρεάλ

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πανηγυρίζει με την φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πανηγυρίζει με την φανέλα του Ολυμπιακού INTIME

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Ισπανία ενόψει του αυριανού (2/2) αγώνα με την Ρεάλ (21:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) με τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Κουίνσι Έισι να μένουν στην Ελλάδα.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Κουίνσι Έισι έμειναν εκτός αποστολής του Ολυμπιακού, που ταξίδεψε με 13 παίκτες στην Ισπανία για τον αυριανό (2/2) αγώνα με την Ρεάλ (21:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 24η αγωνιστική της EuroLeague, ανάμεσά τους και τους νεαρούς Ζέιντ Μουόσακαι Σωτήρη Οικονομόπουλο.

Τα καλά νέα για τους "ερυθρόλευκους" είναι ότι συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Πρίντεζης. Το γεγονός πάντως ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε μαζί του δύο έφηβους δείχνει ότι ενδεχομένως κάποιος εκ των τριών φόργουορντ να μην βρίσκεται στο 100%.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες (31/1) ότι υπήρξαν 4 νέα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα, με τα δύο να ανήκουν σε παίκτες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Τόμας Γουόκαπ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Μιχάλης Λούντζης, Ζέιντ Μουόσα, Σωτήρης Οικονομόπουλος, Μουστάφα Φαλ, Κώστας Σλούκας, Χασάν Μάρτιν, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Λιβιό Ζαν Σαρλ, Σακίλ ΜακΚίσικ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ