ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αποθέωση από τον κόσμο, ένα κουβάρι με τους παίκτες ο Γιώργος Αγγελόπουλος στους πανηγυρισμούς

Ολυμπιακός: Αποθέωση από τον κόσμο, ένα κουβάρι με τους παίκτες ο Γιώργος Αγγελόπουλος στους πανηγυρισμούς
PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα VIDEO με την αποθέωση του κόσμου στους προέδρους τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο μετά την νίκη επί της Μονακό, όπου ξεχώρισαν οι πανηγυρισμοί της ομάδας, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να γίνεται ένα κουβάρι με τους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκρισή του στο Final Four της EuroLeague χάρη στην νίκη του επί της Μονακό στο Game 5, ο κόσμος πανηγύρισε με την ψυχή του. Τα πανηγύρια όμως είχαν και... συνέχεια αρκετή ώρα μετά τον αγώνα, όταν βγήκαν ξανά στο παρκέ παίκτες, τεχνικό επιτελείο και πρόεδροι του Ολυμπιακού.

Ο κόσμος περίμενε τους θριαμβευτές για να τους αποθεώσει. Και αυτοί δεν τον απογοήτευσαν, βγαίνοντας από τα αποδυτήρια. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο στάθηκαν μπροστά στον κόσμο και γνώρισαν την αποθέωση. Κάπου εκεί, οι οπαδοί ζήτησαν από τον Γιώργο Πρίντεζη να δώσει το σύνθημα. Και ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε αυτό ακριβώς, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μάλιστα να γίνεται ένα κουβάρι με τους παίκτες και να πανηγυρίζει και αυτός.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ