ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Βεζένκοβ για Μπαρτσελόνα

Ο Βεζένκοβ ντριμπλάρει απέναντι στον Ντατόμε στο Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός
Ο Βεζένκοβ ντριμπλάρει απέναντι στον Ντατόμε EUROKINISSI

Αιμάτωμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο δεξί γόνατο έχει ο Σάσα Βεζένκοβ, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα το βράδυ της Πέμπτης.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σάσα Βεζένκοβ στην εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα (28/1 στις 21:00) για την 23η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ -που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας- έχει ένα αιμάτωμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο δεξί του γόνατο, με αποτέλεσμα να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση.

Οι Πειραιώτες θα μείνουν σε ξενοδοχείο πριν από το ματς, μια απόφαση που ούτως ή άλλως είχε παρθεί εν όψει του αγώνα με τους Καταλανούς. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει την κρισιμότητα της αναμέτρησης και περιμένει να δει αν θα έχει τον Βεζένκοβ στη διάθεσή του.

Ο 25χρονος φόργουορντ μετρά φέτος 9.1 πόντους από 45.5% στο δίποντο, 41.6% στο τρίποντο και 85.7% στις βολές, μαζί με 4.7 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά 20:03 συμμετοχής σε 21 αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ