ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο ΜακΚίσικ για τον 2ο τελικό με τον Παναθηναϊκό

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε στον αριστερό αστράγαλο ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, ωστόσο η συμμετοχή του στον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ απέφυγε τα χειρότερα. Παρόλα αυτά, η συμμετοχή του στον δεύτερο τελικό της Stoiximan Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό (14/6, 21:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη.

Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία επιβεβαίωσε ότι υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, χωρίς ωστόσο να δείξει κάτι ανησυχητικό. Ακόμα κι έτσι όμως, το καθεστώς συμμετοχής του στον δεύτερο τελικό θα ξεκαθαριστεί τις επόμενες ημέρες, αφού θα εξαρτηθεί από το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του στην θεραπεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΜακΚίσικ τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου του πρώτου τελικού (νίκη με 74-61 για τους "ερυθρόλευκους"), όταν γλίστρησε σε έναν αιφνιδιασμό, με αποτέλεσμα να "γυρίσει" τον αριστερό του αστράγαλο, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να τον θέτει στην συνέχεια εκτός από το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Θυμηθείτε τον τραυματισμό του ΜακΚίσικ:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ