ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αγκαλιές και χαμόγελα με τον Χασάν Μάρτιν στην Κύπρο

Ολυμπιακός: Αγκαλιές και χαμόγελα με τον Χασάν Μάρτιν στην Κύπρο
PRINTSCREEN

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συναντήθηκαν στην Κύπρο με τον - μέχρι πριν από μερικούς μήνες συμπαίκτη τους - Χασάν Μάρτιν του Ερυθρού Αστέρα και τα χαμόγελα με τις αγκαλιές περίσσευαν, σε μία όμορφη στιγμή.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κύπρο στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά "Νεόφυτος Χανδριώτης" το οποίο ξεκινάει σήμερα (23/9). Στο τουρνουά θα συμμετάσχει και ο Ερυθρός Αστέρας και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Χασάν Μάρτιν να συναντηθεί με τους μέχρι πριν από μερικούς μήνες συμπαίκτες του στην ομάδα του Πειραιά.

Με αφορμή αυτή την συνάντηση λοιπόν, η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ ανέβασε ένα VIDEO στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, όπου δείχνει τους παίκτες της ομάδας να περιμένουν τον Μάρτιν στα αποδυτήρια, με τον ένα μετά τον άλλο να τον αγκαλιάζει και να συζητούν λίγο μαζί του.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

Υπεθυμίζεται ότι ο Μάρτιν αγωνίστηκε την διετία 2020-22 με την φανέλα του Ολυμπιακού. Την περσινή σεζόν είχε 6.2 πόντους και 3.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 14 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 5.5 πόντους και 3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 14 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ