ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Μπάσκετ: Τα δάκρυα του Γκομπέρ και οι πανηγυρισμοί των ΗΠΑ μετά το τέλος του τελικού

Ο Ρούντι Γκομπέρ απαρηγόρητος μετά την ήττα της Γαλλάς από τις ΗΠΑ στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων
Ο Ρούντι Γκομπέρ απαρηγόρητος μετά την ήττα της Γαλλάς από τις ΗΠΑ στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων PRINTSCREEN

Τρομερό κοντράστ συναισθημάτων μετά το τέλος του τελικού ανάμεσα σε Γαλλία και ΗΠΑ, με την κάμερα να πιάνει τον Ρούντι Γκομπέρ να κλαίει και τους παίκτες των ΗΠΑ να πανηγυρίζουν

Από την μία πλευρά στιγμές χαράς. Από την άλλη λύπης. Οι ΗΠΑ κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ στο Τόκιο επικρατώντας με 87-82 της Γαλλίας και μετά το τέλος του αγώνα όσοι παρακολουθούσαν ακόμα βίωσαν το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων.

Με το παιχνίδι να έχει ολοκληρωθεί, η κάμερα έπιασε τον Ρούντι Γκομπέρ (κορυφαίος των Γάλλων στο ματς με 16 πόντους) να κάθεται απαρηγόρητος σε μία καρέκλα με τα δάκρυα να κυλούν στο πρόσωπό του. Λίγα μέτρα πιο μακριά, το άλλο άκρο: Οι παίκτες των ΗΠΑ να πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Δείτε το VIDEO:

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ TEAM USA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ