ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Μπάσκετ: Κι όμως και τα ρομπότ αστοχούν

Το ιαπωνικό ρομπότ επιχειρεί σουτ
Το ιαπωνικό ρομπότ επιχειρεί σουτ PRINTSCREEN

Το ρομπότ CUE5 που παρουσίασαν οι Ιάπωνες στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τρέλανε κόσμο έδειξε ότι έχει... ψεγάδι, αφού στην τελευταία παράστασή του αστόχησε δύο φορές από το κέντρο του γηπέδου.

Το ρομπότ CUE5 έκλεψε την παράσταση στα Ολυμπιακά μπασκετικά τουρνουά ανδρών και γυναικών, αφού παρουσιαζόταν στο ημίχρονο των αγώνων και ευστοχούσε σε τρία σερί σουτ: Ένα από τις βολές, ένα από το τρίποντο και ένα από το κέντρο. Στο ημίχρονο του τελικού του τουρνουά γυναικών ωστόσο, ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιαπωνία έδειξε ότι έχει... ψεγάδι.

Οι χειριστές του ρομπότ φαίνεται ότι είχαν όρεξη για πλάκα. Όταν λοιπόν το γνωστό ρομπότ έφτασε η ώρα να σουτάρει από το κέντρο, αστόχησε δύο φορές, πιάνοντας το κεφάλι του κάποια στιγμή, δείχνοντας να μην το πιστεύει, σε ένα αστείο σκηνικό. Για την ιστορία, την τρίτη φορά ευστόχησε, αν και ο σκηνοθέτης δεν το έδειξε.

Δείτε το VIDEO:

Δείτε και τι γινόταν τις προηγούμενες ημέρες, όταν το CUE5... δεν αστοχούσε:

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ