ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Μπάσκετ: Γκρίνια στην Team USA από τους παίκτες λόγω Πόποβιτς, πιστεύουν ότι παίζουν τα συστήματα των Σπερς

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ και ο Γκρεγκ Πόποβιτς δεν μπορούν να κρύψουν την απογοήτευσή τους
Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ και ο Γκρεγκ Πόποβιτς δεν μπορούν να κρύψουν την απογοήτευσή τους Ⓒ 2021 ERIC GAY/ ASSOCIATED PRESS

Άρχισαν τα όργανα στην Team USA, αφού μετά την ήττα από την Γαλλία ξεκίνησαν γκρίνιες, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι κάποιοι παίκτες της ομάδας είναι εκνευρισμένοι με τον Γκρεγκ Πόποβιτς, επειδή ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποιεί συστήματα των Σπερς.

Ενός κακού, μύρια έπονται. Η ήττα της Team USA από την Γαλλία στην πρεμιέρα του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων που έσπασε ένα σερί 25 νικών στην διοργάνωση φαίνεται ότι έφερε μεγάλο εκνευρισμό στις τάξεις της ομάδας.

Η ήττα δεν μπορεί να θεωρηθεί ακριβώς έκπληξη πλέον, ειδικά δεδομένου ότι οι ΗΠΑ ηττήθηκαν στα δύο από τα τέσσερα φιλικά που έδωσαν στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους (κόντρα σε Νιγηρία και Αυστραλία). Αυτό ωστόσο που φαίνεται να έχει εκνευρίσει τους παίκτες - σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα με το "Athletic" - είναι ο τρόπος που προσεγγίζει το παιχνίδι ο Γκρεγκ Πόποβιτς.

Συγκεκριμένα, αρκετοί παίκτες φέρονται να είναι εκνευρισμένοι επειδή η Team USA τρέχει συστήματα των Σπερς. Ο λόγος είναι πως θεωρούν ότι υπάρχουν καλύτερες ιδέες και άλλοι τρόποι για να μπορέσουν να παίξουν με βάση το ταλέντο τους.

Όπως και να έχει πάντως, φαίνεται ότι το κλίμα στην Team USA αυτή τη στιγμή δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Και σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον το τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 TEAM USA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ