ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, μπάσκετ ανδρών: Το Σάββατο (7/8) στις 05:30 ο τελικός και στις 14:00 ο μικρός τελικός

Ο Λούκα Ντόντσιτς σε φάση από τον αγώνα Γαλλία - Σλοβενία στα ημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά του Τόκιο
Ο Λούκα Ντόντσιτς σε φάση από τον αγώνα Γαλλία - Σλοβενία στα ημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά του Τόκιο 2021 AP PHOTO/ERIC GAY

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου (7/8) θα γίνει ο τελικός του τουρνουά μπάσκετ ανδρών στο Τόκιο, ώστε να τον παρακολουθήσουν σε λογική ώρα οι Αμερικανοί. Το πρόγραμμα θα κλείσει με την αναμέτρηση για το χάλκινο μετάλλιο.

Οι ΗΠΑ επικράτησαν εύκολα της Αυστραλίας, η Γαλλία λύγισε τη Σλοβενία χάρη στο μπλοκ του Νικ Μπατούμ στον Κλέμεν Πρέπελιτς και ο τελικός του ολυμπιακού τουρνουά προβλέπεται σπουδαίος. Ο αγώνας για το χρυσό μετάλλιο θα γίνει το πρωί του Σαββάτου (7/8) στις 05:30, ενώ το ματς για το χάλκινο μετάλλιο θα ξεκινήσει στις 14:00.

Αυτό γιατί οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων ήθελαν η αμερικανική αγορά να παρακολουθήσει σε μια φυσιολογική για εκείνη ώρα την αναμέτρηση, άλλωστε όλοι περίμεναν ότι η Team USA θα φτάσει μέχρι το τέλος, με την επίσημη δικαιολογία πάντως να λέει πως το πρόγραμμα πρέπει να κλείσει με το παιχνίδι για το τελευταίο μετάλλιο.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ