GAME NIGHT

Όλος ο κόσμος πέρασε ξανά από τη Game Night

Όλος ο κόσμος πέρασε ξανά από τη Game Night
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Μπάσκετ ΟΠΑΠ στο πρώτο Final-8 της ιστορίας του θεσμού επικρατώντας στον τελικό του Περιστερίου και οι πρωταγωνιστές της ερυθρόλευκης βραδιάς παρέλασαν από την Game Night για να κάνουν δηλώσεις.

Το πρώτο Final-8 στην ιστορία του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ ανήκει στην ιστορία και εκείνος που έγραψε με χρυσά γράμματα το δικό του όνομα σε εκείνη του θεσμού ήταν ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν άκρως εντυπωσιακή στον προημιτελικό απέναντι στον Άρη και στον ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό και δεν πάτησε φρένο ούτε στον τελικό, αφού επιβλήθηκε 85-57 του Περιστερίου και κατέκτησε το 11ο Κύπελλο στην ιστορία της και δεύτερο διαδοχικό.

Η Game Night με παρουσιαστή τον Παντελή Βλαχόπουλο, πιστή στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, σας προσέφερε μία πληρέστατη κάλυψη από τα "Δύο Αοράκια", όπου οι απεσταλμένοι του SPORT24, Παντελής Διαμαντόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος και Βασιλική Καραμούζα μετέφεραν όλες τις εξελίξεις, σε συνεργασία φυσικά με το επιτελείο πίσω από τις κάμερες.

Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι πως γι' ακόμη μία φορά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του αθλητισμού επέλεξαν την εκπομπή του SPORT24 για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους μετά από μία σημαντική επιτυχία. Από τους προέδρους της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο μέχρι τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και παίκτες της ομάδας.

Εκείνοι που έκαναν την αρχή ήταν οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού εδώ και σχεδόν μία 20ετία, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να μιλούν στην Game Night και να αναφέρονται στο "χτίσιμο" της ομάδας που κυριαρχεί σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και στο σύνθημα "μέχρι τέλους" που τραγουδούσε ο κόσμος του Ολυμπιακού στα "Δύο Αοράκια".

Ακολούθως, η σκυτάλη δεν θα μπορούσε να περάσει σε κάποιον άλλον πλην του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον προπονητή που έχει εκτοξεύσει αγωνιστικά τους Πειραιώτες εδώ και μία τριετία, στη δεύτερη θητεία του στο μεγάλο λιμάνι, να μιλάει για το θεαματικό και σύγχρονο μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός αλλά και να δηλώνει γεμάτος για αυτό που βιώνει στους ερυθρόλευκους.

Από την εκπομπή πέρασε φυσικά και ο Σάσα Βεζένκοβ, με τον υποψήφιο MVP της φετινής Euroleague να κάνει λόγο για τη σοβαρότητα που διέκρινε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του Final-8 και να κάνει και χιούμορ για τα... παπούτσια του Μίλτου Τεντόγλου.

Last but not least στον αέρα της εκπομπής μετά τον τελικό ήταν ο Άλεκ Πίτερς, με τον πρώτο σκόρερ του τελικού Κυπέλλου ΟΠΑΠ (26 πόντους, 8/11 τρίποντα) να σημειώνει πως ο ίδιος δεν έχει πιάσει ακόμα το μάξιμουμ της απόδοσής του και να αναφέρεται και στην εξαιρετική σχέση που έχει με τον Σάσα Βεζένκοβ.

Φυσικά, "παρών" στην εκπομπή δήλωσε και ο Κώστας Παπανικολάου, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να φιλοξενείται έπειτα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό και να δίνει το σύνθημα ενόψει του κυριακάτικου τελικού με το Περιστέρι και της κόντρας με τον... αδερφό του, Βασίλη Σπανούλη.

Όπως γίνεται κατανοητό, η Game Night ήταν η εκπομπή αποτέλεσε για ακόμη μία φορά την επιλογή των πρωταγωνιστών του αθλητισμού αλλά και εκείνη που κέρδισε την προτίμηση των φιλάθλων για την σωστή και σφαιρική ενημέρωσή του. Πάντα με ατόφια αγάπη και απόλυτο σεβασμό για τον αθλητισμό.

Δείτε την Game Night:

TAGS GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ