BIG 4 BY BETSSON

Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη και Παπανικολάου στο Ηράκλειο, ο λόγος των απουσιών

Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο IBT Crete 2026 δίχως τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Κώστα Παπανικολάου, όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μελάγιες στην εκπομπή BIG 4 by Betsson.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αγωνιστεί σε διεθνές τουρνουά προετοιμασίας στην Κρήτη, το IBT Crete 2026, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει στη διάθεσή του τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Κώστα Παπανικολάου, όπως ανέφερε στην εκπομπή BIG 4 by Betsson, ο Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο και κρίθηκε σκόπιμο να μην ταξιδέψει, ενώ παρότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τον λόγο της απουσίας του Λαρεντζάκη, ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις για να αποδεσμευτεί από τον Ολυμπιακό και να μετακομίσει στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

“Θα λείψουν δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής αποκόμισε έναν τραυματισμό στο γόνατο. Δεν είναι κάτι πολύ σημαντικό, αλλά χρειάζεται ξεκούραση, να μείνει κάποιες ημέρες εκτός και η ομάδα δεν θέλησε να τον ταλαιπωρήσει με το ταξίδι.

Ο δεύτερος που δεν θα έρθει στο Ηράκλειο είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Κάτι επίσημο δεν έχουμε για τον λόγο, αλλά προφανώς ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είναι προ των πυλών της ΑΕΚ. Γίνονται οι τελευταίες συζητήσεις, οι τελευταίες λεπτομέρειες, αρχικά μεταξύ Ολυμπιακού και παίκτη για να αποδεσμευτεί, να βγει από το συμβόλαιό του.

Το συμβόλαιό του φέτος είναι κλειστό, δεν υπάρχει κάποιο opt-out, οπότε οι δύο πλευρές συζητούν για τον τρόπο που θα μείνει ελεύθερος ο Λαρεντζάκης και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ