ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Την Παρασκευή λύνει την εκκρεμότητα με την ΕΕΑ

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέβαλε για την Παρασκευή (4/10) τη διαδικασία αδειοδότησης του Ολυμπιακού, λόγω του χρέους που υπάρχει προς το ΣΕΦ. Οι ερυθρόλευκοι αναφέρουν ότι αυτό θα διακανονιστεί άμεσα με τη νέα διοίκηση του Σταδίου.

Για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου πήρε παράταση η εξέταση του φακέλου της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με την αδειοδότηση για τη συμμετοχή του, στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μετέθεσε για μία μέρα την εξέταση του φακέλου των ερυθρολεύκων καθώς υπάρχει σε εκκρεμότητα το χρέος προς το ΣΕΦ από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ο διακανονισμός με την πλευρά του Σταδίου δεν ήταν εφικτός τις προηγούμενες ημέρες, διότι η διοίκηση του Σταδίου είχε παραιτηθεί από τον Ιούλιο αφού δεν είχε αναλάβει ακόμη η νέα διοίκηση. Κάτι που έγινε πριν από λίγες ημερες. Ηδη άρχισε η διαδικασία διακονισμού (δόθηκαν σήμερα 100.000 ευρώ) με τη νέα διοίκηση και τις επόμενες ώρες θα κλείσει οριστικά το συγκεκριμένο θέμα κι η δεύτερη ομάδα θα ξεκινήσει δίχως προβλήματα την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ