ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Γουόκαπ – Ντόρσεϊ

Intime Live

Στην εκπομπή του SPORT24, BIG 4 by Betsson έγινε εκτενής αναφορά στα δεδομένα με τους Γουόκαπ – Ντόρσεϊ και τα συμβόλαιά τους.

Στην εκπομπή του SPORT24, BIG 4 by Betsson, συζητήθηκαν οι υπόθεσεις των Τόμας Γουόκαπ και Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τους Σπύρο Καβαλιεράτο και Κωνσταντίνο Μελάγιες να αναφέρονται στα συμβόλαια και τις οικονομικές απαιτήσεις των δύο παικτών του Ολυμπιακού.

Όπως ανέφεραν οι δημοσιογράφοι, οι δύο παίκτες έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για τα ποσά που προβλέπονται για την επόμενη σεζόν, με τον Ντόρσεϊ να φέρεται να ζητά σημαντικά μεγαλύτερη αμοιβή και τον Γουόκαπ να επιθυμεί επίσης αναπροσαρμογή των απολαβών του.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μελάγιες ανέφερε: “Και οι δύο έχουν συμβόλαια και οι δύο έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για τα χρήματα που είναι να λαμβάνουν την επόμενη σεζόν. Αυτά που είχαν συμφωνήσει τρία χρόνια. Ο Γουόκαπ ένα εκατομμύριο περίπου, ο Ντόρσεϊ 1,8 περίπου. Ο Ντόρσεϊ ζήτησε ένα πόσο πάνω από τρία εκατομμύρια τον χρόνο, ο Γουόκαπ ζήτησε ένα ποσό της τάξης των τριών εκατομμυρίων τον χρόνο”.

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος πρόσθεσε: “Γιατί ξέρει ότι θα τα βρει από την Dubai BC (Γουόκαπ). Χωρίς να έχει κάνει επίσημα πρόταση. H Dubai δεν μπορεί να κάνει επίσημη πρόταση, για να πάει να τον πάρει πρέπει να πληρώσει τον Ολυμπιακό, άρα δεν έχε γίνει όλη αυτή η διαδικασία. Όμως ο Γουόκαπ ξέρει ότι εκεί μπορεί να βρει”.

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες συνέχισε: “Ο Ολυμπιακός προφανώς και θέλει να έχει ικανοποιημένους τους παίκτες. Από την άλλη όμως, δεν υπάρχει περίπτωση να ικανοποιήσει το τρία εκατ. του Γουόκαπ, ούτε του τρία κόμμα κάτι εκατ. του Ντόρσεϊ. Σίγουρα θα ξανά μιλήσουν.

Τον Γουόκαπ τον έχω πιο συναισθηματικό από τον Ντόρσεϊ, θεωρώ ότι θα τα βρει με τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός θα του προσφέρει περισσότερα χρήματα. Τόσο που να του δείξει την εκτίμηση και τον σεβασμό, τον οποίο ζήτησε ο Γουόκαπ σε συνέντευξη του.

Τον Ντόρσεϊ τον θεωρώ λίγο πιο ‘killer’ σε αυτά τα πράγματα. Πάντως και ο Γουόκαπ δεν αξίζει ένα εκατ. που να λαμβάνει και ο Ντόρσεϊ δεν αξίζει 1,8 εκατ με όσα έχουν προσφέρει στην ομάδα, ειδικά την τελευταία σεζόν. Από την άλλη αυτή την συμφωνία ήδη την έχουν υπογράψει”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ