Ολυμπιακός: Προπόνηση αντί ρεπό

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Eurokinissi Sports
Ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε σκοπό να δώσει στους παίκτες του ρεπό, αλλά μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα οι ερυθρόλευκοι αντάμωσαν και την Παρασκευή (1/2) στο ΣΕΦ.
Ο Ολυμπιακός στην 21η “στροφή” της EuroLeague παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών, καθώς η Μπαρτσελόνα πέρασε με 76-55 από το ΣΕΦ.
Η ήττα των ερυθρολεύκων μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες του Ολυμπιακού να χάσουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής είχε σκοπό να τους δώσει ρεπό, αν νικούσαν την Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν και την Παρασκευή στο ΣΕΦ και άρχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ήφαιστο (3/2, 15:30).
Ο Κώστας Παπανικολάου δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού, καθώς εδώ και μία εβδομάδας ταλαιπωρείται από ένα προεπιγονατιδικο αιμάτωμα στο δεξί πόδι και η συμμετοχή στην ερυθρόλευκη αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λήμνο θα αποφασιστεί το Σάββατο (2/2).