ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR: Πανό απάντηση των ερυθρολεύκων στον Σλούκα

eurokinissi

Το πανό των φίλων του Ολυμπιακού με την απάντηση στη δήλωση του Σλούκα για την “καλύτερη ιστορία” μετά την κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό AKTOR το 2024.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR (8/6, 21:00, ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡMatch Center από το SPORT24) για το Game 3 των τελικών της Stoiximan GBL.

Οι φίλοι των γηπεδούχων ανέβασαν ένα πανό με μία “απάντηση” στη δήλωση που είχε κάνει ο Κώστας Σλούκας μετά το έβδομο αστέρι των πρασίνων στο Βερολίνο το 2024.

Τότε ο αρχηγός του τριφυλλιού είχε πει: “Έχετε να μου πείτε κάποια καλύτερη ιστορία ζωής τα τελευταία 20 χρόνια;“.

Έτσι οι Πειραιώτες έφτιαξαν ένα πανό από την κατάκτηση της φετινής EuroLeague με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να σηκώνει το τρόπαιο και έγραψαν “Αυτή είναι τελικά η καλύτερη ιστορία“.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ