Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR: Ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Παπανικολάου, είχαν έντονο διάλογο

Ένταση ανάμεσα σε Κώστα Παπανικολάου και Εργκίν Αταμάν στο 5′ του Game 2 των τελικών στο ΣΕΦ, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να μεταφέρει στον τεχνικό του Παναθηναϊκού ότι δεν έχει δικαίωμα να μιλάει στους παίκτες του.
Ένταση ανάμεσα στον Κώστα Παπανικολάου και στον Εργκίν Αταμάν στο πέμπτο λεπτό του δεύτερου τελικού της Stoiximan GBL ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό AKTOR στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το βράδυ της Κυριακής (1/6).
Ο αρχηγός των Πειραιωτών πλησιάσε τον Αταμάν και μίλησε σε έντονο ύφος στον τεχνικό των πρασίνων, την ώρα που οι διαιτητές εξέταζαν το φάουλ του Σάσα Βεζένκοβ στον Κώστα Σλούκα. Ο Παπανικολάου μετέφερε στον Τούρκο προπονητή ότι: “Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς στους συμπαίκτες μου, μίλα στους διαιτητές αν θες”. Στη φάση του πέμπτου λεπτού, ο Εργκίν Αταμάν χρεώθηκε με τεχνική ποινή.