STOIXIMAN GBL

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR: ΜΑΤ στα αποδυτήρια στο ΣΕΦ μετά το τέλος του τελικού

Δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονταν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ μετά το τέλος του τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, καθώς επικράτησε 89-85 του Παναθηναϊκού AKTOR στο Game 5 της Stoiximan GBL. Μετά το τέλος του παιχνιδιού υπήρξε μεγάλη ένταση και μάλιστα υπήρξε παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ στα αποδυτήρια του ΣΕΦ.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, όπου έχουν συγκεντρωθεί κάποιοι παίκτες και παράγοντες των πρασίνων.

Νωρίτερα, ο Εργκίν Αταμάν επέστρεψε στο flash interview έξαλλος και κατήγγειλε ότι ο Ταϊρίκ Τζόουνς μπήκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού AKTOR και χτύπησε τον Κέντρικ Ναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ