ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης νίκησε τον Πάπας στο παιχνίδι “moneyball” και μετά έκανε ότι τον δάγκωσε σαν… κόμπρα

printscreen

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Τζορτζ Πάπας διαγωνίστηκαν στα τρίποντα στο πλαίσιο του παιχνιδιού "moneyball" με τον διεθνή γκαρντ να παίρνει την νίκη και μετά να χαίρεται με τον γνωστό πανηγυρισμό "κόμπρα" που έχει καθιερώσει, σε ένα απολαυστικό VIDEO.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Τζορτζ Πάπας έχουν πολύ καλές σχέσεις και το δείχνουν συνεχώς. Αυτό εκμεταλλεύτηκε και η EuroLeague, βάζοντάς τους να διαγωνιστούν στο παιχνίδι “moneyball” στην Media Day του Ολυμπιακού, με το αποτέλεσμα να είναι – αναμενόμενα – ξεκαρδιστικό.

Οι δύο γκαρντ λοιπόν έκαναν συνεχώς πλάκα ο ένας στον άλλο, με τον Λαρεντζάκη τελικά να παίρνει την νίκη και να πανηγυρίζει με την παραδοσιακή πλέον “κόμπρα” που έχει καθιερώσει.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ