ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Παπανικολάου απένειμε τα μετάλλια στην ομάδα εφήβων που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

(KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Κολοσσό για τα playoffs της Stoiximan GBL, ο Κώστας Παπανικολάου έκανε την απονομή των μεταλλίων στην ομάδα εφήβων του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Κολοσσό (13/5, 17:00 ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ και LIVE από το MatchCenter του SPORT24) για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στα playoffs της Stoiximan GBL.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο αρχηγός των ερυθρολεύκων, Κώστας Παπανικολάου, έκανε την απονομή των μεταλλίων στην ομάδα εφήβων των Πειραιωτών, η οποία κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού είχαν επικρατήσει 72-65 του Προμηθέα στον τελικό του φάιναλ φορ που διεξήχθη στο Άργος-Ορεστικό.

Η απονομή των μεταλλίων στην ομάδα εφήβων του Ολυμπιακού

(KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
print screen

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ