ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Νιλικίνα οι ερυθρόλευκοι στο Βελιγράδι για το ματς με την Παρτίζαν

Με τον Φρανκ Νιλικίνα θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι, για την αναμέτρηση με την Παρτίζαν, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Παρτίζαν (14/1, 20:30, NovasportsPrime, Match Center από το SPORT24), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Οι ερυθρόλευκοι αποχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης (13/4)  για το Βελιγράδι, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποκαλύπτει πως ο Φρανκ Νιλικίνα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας. Όπως αναμενόταν εκτός είναι ο Μόρις, αλλά και ο Ταϊρίκ Τζόουνς που είχε συμφωνηθεί να μην παίξει στο συγκεκριμένο ματς, όταν οι δύο ομάδες συμφώνησαν να προχωρήσουν το deal με την αγορά του παίκτη από τους ερυθρόλευκους.

Στην αποστολή για το ταξίδι στην σερβική πρωτεύουσα βρέθηκε κανονικά και ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ