ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Γουόρντ και ΜακΚίσικ μπήκαν στις προπονήσεις, αμφίβολος ο Νιλικίνα

EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη Media Day πριν το εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν (09/01, 21:15) μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία των τραυματιών των “ερυθρόλευκων”. Τι ισχύει με Νίκολα Μιλουτίνοβ, Τάισον Γουόρντ, Σακίλ ΜακΚίσικ και Φρανκ Νιλικίνα.

Χαμόγελα υπάρχουν στον Ολυμπιακό, καθώς οι πλειονότητα των τραυματιών έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας εν όψει του εντός έδρας ματς κόντρα στην Μπάγερν (09/01, 21:15) για την 21η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο πλαίσιο της Media Day ανέφερε πως ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα επιστρέψει κανονικά απέναντι στους Βαυαρούς, ενώ οι Τάισον Γουόρντ και Σακίλ ΜακΚίσικ έχουν γυρίσει στις προπονήσεις.

Αντιθέτως, αμφίβολος για το παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα είναι ο Φρανκ Νιλικίνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τους τραυματίες

“Επιστρέφει ο Μιλουτίνοβ. Οι υπόλοιποι, Γουόρντ και ΜακΚίσικ έχουν μπει στις κανονικές προπονήσεις. Έχουμε ακόμα μία προπόνηση και θα δούμε αύριο ποιοι θα παίξουν. Ο Τζόουνς θα κάνει την πρώτη του ομαδική προπόνηση σήμερα. Ο Νιλικίνα είναι αμφίβολος. Όσο αμφίβολος ήταν και προχθές είναι και σήμερα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ