Όλα έτοιμα για την επίσημη παρουσίαση της Καβάλας

Έτοιμοι είναι όλοι στην Καβάλα για την επίσημη παρουσίαση της ομάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (24/09).
Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της Καβάλας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στο κλειστό της Καλαμίτσας.
Ο τιμ μάνατζερ της Καβάλας, Νίκος Πενταζίδης αναφέρθηκε στην παρουσίαση της Καβάλας, λέγοντας:
” Φέτος σκεφτήκαμε η παρουσίαση της ομάδας να γίνει στο γήπεδο και όχι στο ξενοδοχείο, ώστε ο κόσμος της Καβάλας να έρθει και να απολαύσει τη νέα ομάδα που έχουμε ετοιμάσει.
Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά σαν μία οικογένεια, με μοναδικό μας σκοπό, τη δημιουργία, μιας νεανικής, μαχητικής και πολλά υποσχόμενης ομάδας που παράλληλα θα παίζει ωραίο μπάσκετ“, τόνισε ο Πενταζίδης και στη συνέχεια συμπλήρωσε:
” Με τη βοήθεια του κόσμου μας θεωρώ ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά και για αυτό τους καλούμε να έρθουν στο γήπεδο το Σάββατο, να ζεστάνουν τους νέους παίκτες και να αγκαλιάσουν όλη αυτή την προσπάθεια“.
Η παρουσίαση όλων των παικτών της Καβάλας θα γίνει το Σάββατο (24/09) στις 19:00, λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με τους Ίκαρους Σερρών.