NBA

Οι Θάντερ άφησαν ελεύθερο τον Ουσμάν Γκαρούμπα

Ο Ούσμαν Γκαρούμπα
Ο Ούσμαν Γκαρούμπα FIBA

Ο συνωστισμός εγγυημένων συμβολαίων στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έφερε τον Ουσμάν Γκαρούμπα χωρίς ομάδα, μερικές ημέρες πριν από την έναρξη του MundoBasket 2023. Θα μείνει ο Ισπανός ψηλός στο NBA ή θα επιστρέψει στην EuroLeague;

Την ώρα που ο Ουσμάν Γκαρούμπα ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο MundoBasket 2023 με την Εθνική Ισπανίας, έμαθε πως έμεινε χωρίς ομάδα, αφού οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ανακοίνωσαν το απόγευμα της Δευτέρας (21/8) πως άφησαν ελεύθερο τον νεαρό σέντερ.

Ο Γκαρούμπα, ο οποίος έπαιζε τα δύο προηγούμενα χρόνια στους Ρόκετς, στις αρχές Ιουλίου έγινε μέρος μιας ανταλλαγής ανάμεσα σε 5 ομάδες, που τον έφερε στους Χοκς, ενώ αμέσως μετά έγινε ξανά trade μαζί με τους Τάι Τάι Ουάσινγκτον και Ρούντι Γκάι για τον Πάτι Μιλς, βρισκόμενος τελικά στους Θάντερ.

Η Οκλαχόμα είχε βέβαια 19 εγγυημένα συμβόλαιο, οπότε αμέσως έγινε αντιληπτό πως η θέση του Γκαρούμπα βρισκόταν σε κίνδυνο. Οι Θάντερ αποφάσισαν εν τέλει να κόψουν τον 21χρονο ψηλό και έτσι εκείνος είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μένει να φανεί αν αυτός θα είναι στο NBA ή αν ο Γκαρούμπα θα επιστρέψει στην EuroLeague.

Να σημειώσουμε πως την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Γκαρούμπα μέτρησε 3 πόντους και 4.1 ριμπάουντ σε 75 παιχνίδια κανονικής περιόδου στο Χιούστον.

TAGS NBA ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ