NBA

Οι Σέλτικς παράτησαν το ντέρμπι με τους Μπακς επειδή έχαναν με 37 στο ημίχρονο: Με αυτούς ξεκίνησαν το β' μέρος

Οι Σέλτικς παράτησαν το ντέρμπι με τους Μπακς επειδή έχαναν με 37 στο ημίχρονο: Με αυτούς ξεκίνησαν το β' μέρος
AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Με τους Σέλτικς στο -37, ο Τζο Μαζούλα αποφάσισε να ξεκινήσει το β' μέρος του ντέρμπι με τους Μπακς στο Μιλγουόκι με τα... δευτερότριτα της ομάδας της Βοστώνης.

Μία ημέρα μετά από την εντός έδρας νίκη επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς στην παράταση, οι Σέλτικς ταξίδεψαν στο Μιλγουόκι και έζησαν στο πρώτο μέρος του ντέρμπι με τους Μπακς έναν μπασκετικό εφιάλτη.

Το 75-38 συνιστούσε το τέταρτο μεγαλύτερο προβάδισμα σε ημίχρονο στην ιστορία των Ελαφιών, με τον Τζο Μαζούλα να παίρνει μία... ιδιαίτερη απόφαση στα αποδυτήρια του Fiserv Forum.

Ο προπονητής των Σέλτικς κράτησε στον πάγκο τους Τζρου Χόλιντεϊ, Ντέρικ Γουάιτ, Τζέιλεν Μπράουν, Τζέισον Τέιτουμ, Κρίσταπς Πορζίνγκις και στις θέσεις τους έβαλε τους Πέιτον Πρίτσαρντ, Λαμάρ Στίβενς, Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ, Σαμ Χάουζερ, Λουκ Κορνέτ. Κατάλαβε ότι το ματς είχε χαθεί και απλώς προφύλαξε τους σημαντικούς του παίκτες.

Αυτό δεν είναι κάτι που βλέπουμε συχνά στο NBA, ενώ δεν αποκλείεται και η Λίγκα να ασχοληθεί με την απόφαση του Μαζούλα καθώς υπάρχουν... ζητήματα προς συζήτηση, από τον κόσμο που στοιχηματίζει σε αγώνες μπάσκετ, μέχρι το TNT που είχε την κάλυψη της αναμέτρησης και είδε το προϊόν του να υποβαθμίζεται.

Το σίγουρο είναι πως το δεύτερο μέρος του back-to-back των Σέλτικς δεν ήταν όπως το περίμεναν οι πρωτοπόροι της Λίγκας, με το Μιλγουόκι να αρπάζει την ευκαιρία και να συνδυάζει το θέαμα με την ουσία.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ