NBA

Οι Σέλτικς έστειλαν τον Κέμπα Γουόκερ στους Θάντερ για τους Χόρφορντ-Μπράουν

Ο Κέμπα Γουόκερ των Σέλτικς
Ο Κέμπα Γουόκερ των Σέλτικς Ⓒ 2021 KATHY WILLENS/ASSOCIATED PRESS

Σε κίνηση έκπληξη προχώρησαν οι Σέλτικς καθώς αντάλλαξαν τον Κέμπα Γουόκερ στους Θάντερ για τους Χόρφορντ και Μπράουν

Μία κίνηση που λίγοι θα περίμεναν έκαναν οι Μπόστον Σέλτικς. Σύμφωνα με τον Έντριαν Βοϊναρόφσκι η ομάδα της Βοστώνης προχώρησε σε ανταλλαγή του Κέμπα Γουόκερ, του Νο16 του ντραφτ του 2021 καθώς επίσης και ενός ντραφτ πικ στον δεύτερο γύρο του 2025 NBA Draft για τους Αλ Χόρφορντ και Μόουζες Μπράουν των Θάντερ, μαζί με ένα πικ δεύτερου γύρου στο NBA Draft του 2023.

Ο Γουόκερ είχε μία απογοητευτική σεζόν λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο από το οποίο ταλαιπωρήθηκε. Μάλιστα μετά το τέλος των υποχρεώσεων των Σέλτικς, ο Γουόκερ ενημέρωσε την ομάδα πως θα ήθελε να εστιάσει στην αποκατάστασή και την υγεία του, ενώ απουσίασε από συνολικά 29 παιχνίδια των Σέλτικς.

Με αυτή την κίνηση η Βοστώνη θα πάρει ανάσα 73 εκατομμυρίων που ήταν το συμβόλαιο του Γουόκερ για τα επόμενα δύο χρόνια και πλέον έχει τρία ντραφτ πικ στο ΝΒΑ Draft του Ιουλίου. Μάλιστα ο Χόρφορντ έχει παίξει στο παρελθόν στην ομάδα της Βοστώνης και συγκεκριμένα από το 2016 έως το 2019, συνεπώς πρόκειται να επιστρέψει σε γνώριμα για εκείνον λημέρια.

Τη φετινή σεζόν με την φανέλα των Σέλτικς, ο Γουόκερ είχε μέσο όρο 19.3 πόντους με 4 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ σε 43 παιχνίδια που αγωνίστηκε. Ο Αλ Χόρφορντ αγωνίστηκε σε πολύ λιγότερα παιχνίδια φέτος με την φανέλα των Θάντερ, 29 τον αριθμό, μετρώντας 14.2 πόντους με 6.7 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ. Τέλος, ο Μόουζες Μπράουν τη φετινή σεζόν με τους Θάντερ είχε μέσο όρο 8.6 πόντους με 8.9 ριμπάουντ και 0.2 ασίστ σε 43 ματς που αγωνίστηκε.

Το tweet του Βοϊναρόφσκι:

TAGS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ