NBA

Οι Σέλτικς έδωσαν τον Ντάνιελ Τάις στους Μπουλς για τον Μόριτζ Βάγκνερ

Οι Σέλτικς έδωσαν τον Ντάνιελ Τάις στους Μπουλς για τον Μόριτζ Βάγκνερ
Ο Ντάνιελ Τάις των Σέλτικς AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Πισωγύρισμα από τους Σέλτικς, εξαιρετική κίνηση από τους Μπουλς. Η ομάδα της Βοστώνης έδωσε τον Ντάνιελ Τάις, εκείνη του Σικάγο τον Μόριτζ Βάγκνερ.

Νέα μεγάλη κίνηση για τους Μπουλς, που λίγο πριν εκπνεύσει η Trade Deadline έβαλαν στο ρόστερ τους τον Ντάνιελ Τάις και έχουν πλέον έναν εξαιρετικό backup σέντερ πίσω από τον All-Star Νίκολα Βούτσεβιτς τον οποίο απέκτησαν νωρίτερα από τους Ορλάντο Μάτζικ.

Οι Σέλτικς έδωσαν τα 5 εκατομμύρια δολάρια του Γερμανού αξιόλογου ψηλού για να πάρουν πίσω τον επίσης Γερμανό αλλά φθηνότερο (2 εκατομμύρια δολάρια) Μόριτζ Βάγκνερ, σε μια ανταλλαγή που σαφώς τους αποδυνάμωσε, αλλά τους βοήθησε να πέσουν κάτω από το luxury tax.

Ο μεν Τάις έχει φέτος 9.5 πόντους από 65.3% στο δίποντο και 68.7% στις βολές, 5.2 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και ένα μπλοκ ανά 24.5 λεπτά, ο δε Βάγκνερ έχει 7.1 πόντους από 61.3% στο δίποντο και 78.8% στις βολές, 2.9 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 15 λεπτά σε 25 αγώνες με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Ο Βάγκνερ βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/3) στο Σικάγο, καθώς οι Μπουλς έστειλαν τους Τσάντλερ Χάτσινσον - Ντάνιελ Γκάφορντ στην Ουάσινγκτον.

TAGS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ