ΚΙΝΑ

Οι Σανγκάη Σαρκς και Τζιανγκσού Ντράγκονς αποβλήθηκαν από τη CBA για στήσιμο αγώνων

Οι Σανγκάη Σαρκς και Τζιανγκσού Ντράγκονς αποβλήθηκαν από τη CBA για στήσιμο αγώνων
PRINTSCREEN

Σανγκάη Σαρκς και Τζιανγκσού Ντράγκονς βρέθηκαν στο μικροσκόπιο για στήσιμο αγώνων. Βαριά πρόστιμα και τιμωρίες για τους προπονητές και τους GM των δύο ομάδων.

Πρόωρο φινάλε είχε η σεζόν των Σανγκάη Σαρκς και των Τζιανγκσού Ντράγκονς, αφού η κινεζική ομοσπονδία μπάσκετ απέβαλε αμφότερες τις ομάδες από το πρωτάθλημα, κατηγορώντας τες για στήσιμο των μεταξύ τους αγώνων στα playoffs.

Η Επιτροπή Πειθαρχίας και Δεοντολογίας της CBA είπε ότι η Σαγκάη επέδειξε "αρνητική διαγωγή" στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς τριών αγώνων (το οποίο κέρδισαν οι Ντράγκονς με 97-90), ενώ οι Ντράγκονς επέδειξαν "έλλειψη ανταγωνιστικής προσπάθειας" στο τρίτο παιχνίδι, το οποίο κέρδισε η Σαγκάη με 108-104 για να προκριθεί στην επόμενη φάση. .

Πέραν της αποβολής από τη συνέχεια του πρωταθλήματος, κάθε κλαμπ δέχθηκε πρόστιμο ύψους 750.000 δολαρίων, ο προπονητής των Σαρκς τιμωρήθηκε με ban πέντε ετών, ο προπονητής των Ντράγκος με ban τριών ετών, ο GM των Ντράγκονς δέχτηκε ban για πέντε χρόνια και ο GM των Σαρκς ban για τρία χρόνια.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ