NBA

Οι Ράπτορς ξεκίνησαν να αδειάζουν το ρόστερ τους: Στους Νικς ο Όου Τζι Ανουνόμπι

Ο Ανουνόμπι των Ράπτορς
Ο Ανουνόμπι των Ράπτορς AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Βόμβα στο NBA, με τους Νικς να παίρνουν τον Όου Τζι Ανουνόμπι από τους Ράπτορς δίνοντας τον Αρ Τζέι Μπάρετ και τον Ιμάνουελ Κουίκλι.

Έναν από τους κορυφαίους περιφερειακούς αμυντικούς του NBA απέκτησαν το απόγευμα του Σαββάτου (30/12) οι Νικς, που έδωσαν τον Αρ Τζέι Μπάρετ και τον Ιμάνουελ Κουίκλι στους Τορόντο Ράπτορς για να βάλουν στο δυναμικό τους τον Όου Τζι Ανουνόμπι, τον συμπληρωματικό ψηλό Πρέσιους Άτσουα και τον backup άσο Μαλακάι Φλιν.

Ο 26χρονος δίμετρος μπασκετμπολίστας έχει 16.4 πόντους (38% στο τρίποντο), 5.1 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1.6 κλεψίματα ανά 34.8 λεπτά σε 185 αγώνες στις τελευταίες τέσσερις σεζόν, ενώ στο τέλος της τρέχουσας περιόδου θα αποφασίσει αν θα βγει στην αγορά ως free agent ή αν θα παίξει για ακόμα μία αντί 19.9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι Ράπτορς, από την πλευρά τους, πήραν έναν Καναδό (Μπάρετ) που στα 23 του μετράει 18.2 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ ανά 29.5 λεπτά στη φετινή σεζόν και έναν 24χρονο γκαρντ (Κουίκλι) που έχει 15 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ αλλά θα βγει το καλοκαίρι στην αγορά ως ελεύθερος, χωρίς περιορισμούς.

Πλέον, στο Τορόντο φαίνεται πως σειρά παίρνει ο Πασκάλ Σιάκαμ και ίσως και ο Γκάρι Τρεντ, καθώς η ομάδα βρίσκεται στη 12η θέση της Ανατολής και χρειάζεται ένα καλό φρεσκάρισμα.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ