ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στο SPORT24 για τον Πίτερς: “Εμείς τον αγαπάμε, αλλά ο παίκτης αποφασίζει”

EUROKINISSI

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν στο SPORT24 για το καυτό θέμα της παραμονής ή μη του Άλεκ Πίτερς στον Ολυμπιακό στο φινάλε της φετινής σεζόν, με τους προέδρους των Πειραιωτών να τονίζουν πως τόσο οι ίδιοι όσο και ο κόσμος τον αγαπάει αλλά ο Αμερικανός φόργουορντ είναι εκείνος που θα πάρει την  τελική απόφαση για το μέλλον του.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμη στον έβδομο ουρανό τέσσερα 24ωρα μετά από την κατάκτηση της 4ης Euroleague στην ιστορία του και αυτό φάνηκε περίτρανα και στον πρώτο ημιτελικό της Stoiximan GBL απέναντι στην ΑΕΚ, με τον κόσμο των ερυθρολεύκων να γεμίζει το ΣΕΦ και να αποθεώνει τους πρωταθλητές Ευρώπης στην επικράτησή τους με 94-77 απέναντι στην ΑΕΚ.

Σε αυτό το ματς άπαντες οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα αποθεώθηκαν ωστόσο ο Άλεκ Πίτερς -ο οποίος ήταν καθοριστικός για τους Πειραιώτες στο Final Four- ήταν εκείνος που κέρδισε τα περισσότερα χειροκροτήματα από τον κόσμο, με τον Αμερικανό φόργουορντ να φαίνεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο και τους οπαδούς να επιθυμούν με αυτόν τον τρόπο να τον κάνουν να προτιμήσει την παραμονή στο μεγάλο λιμάνι.

KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Για το θέμα της παραμονής ή μή του Πίτερς στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν μίλησαν και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος σε συνέντευξή τους στο SPORT24 και στους Σπύρο Καβαλιεράτο και Κωνσταντίνο Μελάγιες έπειτα από τη λήξη του ματς, με τους προέδρους των Πειραιωτών να τονίζουν πως εκείνουν τον αγαπούν και θέλουν να τον κρατήσουν αλλά να υπογραμίζουν πως ο παίκτης είναι εκείνος που αποφασίζει.

Αυτό το αποφασίζει ο παίκτης. Το συμβόλαιό του λήγει. Εμείς τον αγαπάμε, ο κόσμος το έδειξε. Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση μετά το Final Four. Απέδειξε και εκεί την αξία του. Και σαν 4άρι και σαν 3άρι ήταν καταλυτικός ο ρόλος του.

Είναι δύσκολο τόσα χρόνια να περιμένει να είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει. Δεν είναι εύκολο να παίζει πίσω από τον Βεζένκοβ, που είναι MVP στην Ευρωλίγκα, αλλά αδιαμφισβήτητα είναι κρίκος της αλυσίδας πάρα πολύ σημαντικός”, δήλωσαν χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ 33:25

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ