ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Οι παίκτες του Πανιωνίου επισκέφθηκαν το χώρο όπου θα ανεγερθεί το νέο γήπεδο της ομάδας

Οι παίκτες του Πανιωνίου επισκέφθηκαν το χώρο όπου θα ανεγερθεί το νέο γήπεδο της ομάδας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ/ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παίκτης και μέλη της ΚΑΕ Πανιώνιος βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (23/1) στο σημείο όπου αναμένεται να ανεγερθεί το νέο κλειστό της ομάδας. Παρών και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, ο οποίος δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

Αυτοψία στο χώρο όπου αναμένεται να ανεγερθεί το νέο κλειστό γήπεδο του Πανιωνίου (σσ. εκεί που βρισκόταν το κλειστό της Αρτάκης) έκαναν το πρωί της Τρίτης (23/1) οι παίκτες της ομάδας, μαζί με στελέχη του συλλόγου, αλλά και μαζί με τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης, Γιώργο Κουτελάκη, ο οποίος δεσμεύτηκε να εκκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του έργου.

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης, έκανε την εξής δήλωση:

"Έχουμε ένα έργο πολύ σημαντικό για μια πόλη κατ εξοχήν αθλητική, όπως η Νέα Σμύρνη, το οποίο το τελευταίο διάστημα δεν προχωρά έτσι όπως θα θέλαμε, τόσο η παρούσα Δημοτική Αρχή, όσο και η Περιφέρεια και φυσικά η ομάδα μας. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα λάβω όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, θα δω τον Περιφερειάρχη και την εργολήπτρια εταιρεία, ώστε να επισπεύσουμε τους ρυθμούς οι οποίοι μέχρι σήμερα είναι αργοί, ούτως ώστε πολύ σύντομα η πόλη μας να αποκτήσει ένα στολίδι για τον αθλητισμό της αλλά και για την ομάδα μας που είναι ο πρεσβευτής της πόλης μας σε όλο τον κόσμο".

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος, Θοδωρής Μικρόπουλος, ανέφερε:

"Το θέμα του νέου σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου, που θα αποτελεί κόσμημα για την πόλη μας αλλά και θα αρμόζει στον πιο Ιστορικό Σύλλογο της Ελλάδας, βρίσκεται διαρκώς στο μυαλό και στη σκέψη κάθε φίλου του Πανιωνίου.

Είναι ένα δίκαιο αίτημα, να «τρέξουν» οι εργασίες που θα έπρεπε να έχουν ήδη αποπερατωθεί με βάση τον αρχικό σχεδιασμό αλλά εξωγενείς παράγοντες αποδείχθηκαν αξεπέραστα εμπόδια. Δεν κοιτάζουμε πίσω, όμως. Μόνο μπροστά.

Είμαστε βέβαιοι ότι η Περιφέρεια, αλλά και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, ο οποίος έχει εκφράσει πολλάκις την έντονη επιθυμία του να ολοκληρώσει το έργο, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε το συντομότερο δυνατό ο Πανιώνιος να μπει στο σπίτι του, ο κόσμος να απολαμβάνει όμορφο αθλητικό θέαμα σε ένα γήπεδο- στολίδι και η νεολαία της πόλης και των γύρω περιοχών να έχουν σημείο αναφοράς στην αθλητική τους διαδρομή.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του Δημάρχου, κ.Γιώργου Κουτελάκη, αλλά και των αρμοδίων Αρχών, ώστε το όνειρό μας να γίνει σύντομα πραγματικότητα".

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Δημήτρης Βεργίνης, ανέφερε από την πλευρά του:

"Ήρθαμε να δούμε πως πάνε τα έργα για το νέο κλειστό γυμναστήριο. Η αλήθεια είναι ότι κανονικά θα έπρεπε να είναι ήδη έτοιμο, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη και στο νέο Δήμαρχο Νέας Σμύρνης, τον κύριο Κουτελάκη, και στην Περιφέρεια Αττικής, όπως και στην εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο, ώστε να ολοκληρωθεί η ανέγερση ενός υπερσύγχρονου γηπέδου.

Πρόκειται για ένα έργο που αξίζει στον Ιστορικό Σύλλογο, τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, και βέβαια στην κοινωνία της Νέας Σμύρνης, στη νεολαία και στα παιδιά που πρέπει να βρίσκονται πάντοτε κοντά στον αθλητισμό".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ELITE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ