NBA

Οι Ντένβερ Νάγκετς θέλουν τον Κέλι Ούμπρε

Ο Κέλι Ούμπρε με την φανέλα των Χόρνετς
Ο Κέλι Ούμπρε με την φανέλα των Χόρνετς Ⓒ 2021 MATT KELLEY/ ASSOCIATED PRESS

Έναν καλό σκόρερ που θα μπορεί να σταθεί και ως έκτος παίκτης, αλλά και ως starter, ψάχνουν οι Ντένβερ Νάγκετς, οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον για τον Κέλι Ούμπρε.

Οι αποχωρήσεις του Μπρους Μπράουν και του Τζεφ Γκριν, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Βλάτκο Τσάντσαρ που θα χάσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου όλη τη σεζόν 2023/24, έχουν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στους πρωταθλητές του NBA, Ντένβερ Νάγκετς.

Με τους Τζαμάλ Μάρεϊ, Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, Άαρον Γκόρντον, Μάικλ Πόρτερ, Νίκολα Γιόκιτς στην αρχική πεντάδα και με τους Ρέτζι Τζάκσον, Τζάστιν Χόλιντεϊ, Κρίστιαν Μπράουν, Ζικ Νάτζι, ΝτιΆντρε Τζόρνταν στη δεύτερη, ο Μάικ Μαλόουν έχει ανάγκη από έναν έκτο παίκτη που θα προσφέρει instant scoring, αλλά θα είναι και ικανός να σταθεί ως starter σε περίπτωση ανάγκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, οι παράγοντες της ομάδας του Ντένβερ έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Κέλι Ούμπρε (27, 2μ.01), έναν εξαιρετικό σκόρερ που όμως παραμένει free agent μετά από τις θητείες του σε Γουίζαρντς, Σανς, Γουόριορς και Χόρνετς, με τους οποίους είχε πέρυσι 20.3 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 32.3 λεπτά σε 48 αγώνες.

TAGS NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ