NBA

Οι Ντάλας Μάβερικς παράτησαν τη σεζόν και ζήτησαν από τον Ντόντσιτς να παίξει μία περίοδο στη Slovenian Night

Dallas Mavericks guard Luka Doncic (77) throws his hands up after drawing a foul on a made basket in the first half of an NBA game against the Cleveland Cavaliers in Dallas, Texas, Wednesday, Dec. 14, 2022. (AP Photo/Emil Lippe)
Dallas Mavericks guard Luka Doncic (77) throws his hands up after drawing a foul on a made basket in the first half of an NBA game against the Cleveland Cavaliers in Dallas, Texas, Wednesday, Dec. 14, 2022. (AP Photo/Emil Lippe) © 2022 EMIL LIPPE / AP IMAGES

Συζητήσεις θα σηκώσει η απόφαση των Ντάλας Μάβερικς να αφήσουν Ντόντσιτς και Ίρβινγκ εκτός του αγώνα με τους Μπουλς, με τον Τζέισον Κιντ να δηλώνει ότι ο οργανισμός αποφάσισε να μείνει εκτός Play-In Tournament.

Απίθανο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου (8/4) στο Ντάλας, με τους παράγοντες των Μάβερικς να ζητούν από τον Λούκα Ντόντσιτς να μην αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τους Σικάγο Μπουλς και τελικά να συμφωνούν μαζί του να παίξει μόνο στην πρώτη περίοδο ώστε να τιμήσει το κοινό στην Slovenian Night.

Ο Τζέισον Κιντ δεν είχε ούτε τους Τζος Γκριν, Καϊρί Ίρβινγκ, Τιμ Χάρνταγουεϊ, Μάξι Κλέμπερ, Κρίστιαν Γουντ, παρά το γεγονός ότι οι Μάβερικς είχαν πιθανότητες για το Play-In Tournament. Απλώς χρειάζονταν το 2/2 και ήττα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ από τους Μέμφις Γκρίζλις το βράδυ της Κυριακής. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες ώρες και τις επόμενες ημέρες.

"Δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματός του Λούκα, όμως όλοι είχαμε πει ότι θέλουμε να κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας, μέχρι να μας πουν ότι πρέπει να κάνουμε το αντίθετο. Και σήμερα έφτασε αυτή η μέρα που ο οργανισμός μας είπε ότι θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό" ήταν τα λόγια του Τζέισον Κιντ για την απόφαση των Ντάλας Μάβερικς που θα προκαλέσει συζητήσεις.

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ