EUROLEAGUE

Οι νικητές του διαγωνισμού για το Ολυμπιακός – Νανσί

INTIME SPORTS

Δείτε τους δύο τυχερούς που κέρδισαν διπλό εισιτήριο για το Ολυμπιακός - Νανσί, στο διαγωνισμό του Sport24.gr σε συνεργασία με την Turkish Airlines.

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Sport24.gr και της Turkish Airlines και δύο τυχεροί θα μπορέσουν να βρεθούν στο ΣΕΦ μαζί με την παρέα τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Euroleague, Ολυμπιακός – Νανσί.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την Δευτέρα και τελείωσε την Τετάρτη το πρωί (16/11, 11:00) και έπειτα από κλήρωση, βρέθηκαν οι δύο που κέρδισαν τα διπλά εισιτήρια.

Έτσι λοιπόν, οι Βασίλης Σπίνος και Χριστόδουλος Μάντζαρης εξασφάλισαν δύο διπλά εισιτήρια και το βράδυ (22:00) θα βρεθούν στο ΣΕΦ για να δουν την προσπάθεια των παικτών του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

THY gets you in the game!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ