NBA

Οι Μπλέιζερς έδωσαν μία ευκαιρία στον Μαρκίς Κρις

Ο Μαρκίς Κρις με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Μαρκίς Κρις με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2019 RICK BOWMER/ ASSOCIATED PRESS

Οι Μπλέιζερς αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία κίνηση με μηδενικό ρίσκο και πιθανά εξαιρετικά οφέλη, προσφέροντας μη εγγυημένο συμβόλαιο στον Μαρκίς Κρις.

Οι Μπλέιζερς μένουν πιστοί στην στρατηγική τους να προσπαθούν να αναστήσουν καριέρες - κάτι που πολύ συχνά καταφέρνουν - ποντάροντας σε παίκτες που δεν υπολογίζονται στο ΝΒΑ. Ο τελευταίος που μπήκε σε αυτή την λίστα είναι ο Μαρκίς Κρις (24 χρονών, 2.06 μέτρα).

Ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε μη εγγυημένο συμβόλαιο με το Πόρτλαντ και θα έχει μία ευκαιρία να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας στο τρέινινγκ καμπ. Μαζί του θα έχει ένα ακόμα μεγάλο "χαμένο" ταλέντο, αφού πριν μερικές ημέρες οι Μπλέιζερς συμφώνησαν για μη εγγυημένο συμβόλαιο και με τον Ντένις Σμιθ (24 χρονών, 1.88 μέτρα) σε δύο κινήσεις που αν βγουν στο Πόρτλαντ θα αποκτήσει ξαφνικά σημαντικό βάθος στον πάγκο.

Την σεζόν 2020/21 ο Κρις ήταν από τους μεγάλους άτυχους στο ΝΒΑ, αφού έπειτα από μόλις δύο αγώνες με τους Γουόριορς υπέστη κάταγμα στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δράσης για όλη την χρονιά. Στους δύο αγώνες που είχε πάρει μέρος είχε 6.5 πόντους, 6.5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 14 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ