NBA

Οι Μπακς ψάχνουν άσο με σουτ και ενδιαφέρονται για τον Πάτι Μιλς

Ο Αυστραλός πόιντ γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Πάτι Μιλς
Ο Αυστραλός πόιντ γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Πάτι Μιλς AP PHOTO/SUE OGROCKI

Στο στόχαστρο των Μιλγουόκι Μπακς έχει μπει ο Πάτι Μιλς, καθώς οι Σαν Αντόνιο Σπερς τον έχουν βγάλει στο σφυρί.

Μία από τις προτεραιότητες των Μπακς στη φετινή offseason, είναι να βρουν έναν πόιντ γκαρντ που θα μπορεί να σκοράρει κυρίως από μακρινή απόσταση. Θα προσπαθήσουν να ανταλλάξουν τον Έρικ Μπλέντσο, γνωρίζοντας όμως ότι δύσκολα θα τα καταφέρουν, αναζητούν έναν backup που θα έχει την ικανότητα να σκοράρει ερχόμενος από τον πάγκο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κέβιν Ο' Κόνορ, στο Μιλγουόκι ενδιαφέρονται για τον Πάτι Μιλς, τον Αυστραλό πολύπειρο κοντό που οι Σαν Αντόνιο Σπερς έχουν βγάλει στο σφυρί. Ο Μιλς βρίσκεται στο Τέξας από το 2012, βοήθησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2014 και πλέον αναζητά και αυτός μια νέα πρόκληση καθώς οι Σπερς έχουν επιλέξει να υποστηρίξουν παίκτες όπως ο Ντεζούντε Μάρι κι ο Ντέρικ Γουάιτ, ενώ ο Μπριν Φορμπς πιθανότατα θα μείνει στην ομάδα με νέο συμβόλαιο.

Ο 32χρονος ύψους 1μ.85 Μιλς έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αντί 13.285.714 δολαρίων και μέσους όρους καριέρας 8.7 πόντους από 39% στο τρίποντο, 1.7 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά 19.3 λεπτά σε 671 αγώνες. Συνεργάστηκε με τον νυν προπονητή των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, στους Σπερς από το 2011 έως το 2013 και δεν αποκλείεται στην έναρξη της νέας περιόδου να τον δούμε στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αν συμβεί αυτό, τότε οι Μπακς θα έχουν κάνει μια πραγματικά καλή κίνηση.

TAGS NBA ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ