NBA

Οι Μπακς έκοψαν τον Ντιακιτέ

Ο Μαμαντί Ντιακιτέ καρφώνει την μπάλα με την φανέλα των Μπακς
Ο Μαμαντί Ντιακιτέ καρφώνει την μπάλα με την φανέλα των Μπακς Ⓒ 2021 NAM Y. HUH/ ASSOCIATED PRESS

Κίνηση-έκπληξη από τους Μπακς, οι οποίοι ανακοίνωσαν την αποδέσμευση του Μαμαντί Ντιακιτέ, ενώ υπέγραψαν μη εγγυημένο συμβόλαιο τον Τζαβίν ΝτεΛόιερ.

Ο Μαμαντί Ντιακιτέ (24 χρονών, 2.06 μέτρα) ήταν ένα πρότζεκτ των Μπακς την περσινή σεζόν, αλλά πλέον δεν ανήκει στην ομάδα, αφού το Μιλγουόκι αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο Ντιακιτέ αγωνίστηκε ελάχιστα πέρυσι στους Μπακς, έχοντας 3.1 πόντους και 2.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 10 λεπτά συμμετοχής (14 αγώνες - 1 ως βασικός). Όπως φαίνεται όμως δεν έδειξε την απαιτούμενη πρόοδο, με το Μιλγουόκι να αποφασίζει να τον κόψει πριν την έναρξη του τρέινινγκ καμπ, γεγονός που προκάλεσε μία μικρή έκπληξη, κυρίως για το τάιμινγκ.

Παράλληλα, λίγο μετά την αποδέσμευση του Ντιακιτέ οι Μπακς γνωστοποίησαν ότι υπέγραψεν με μη εγγυημένο συμβόλαιο τον Τζαβίν ΝτεΛόιερ (23 χρονών, 2.08 μέτρα). Πρόκειται για έναν σέντερ που φημίζεται κυρίως για τις αμυντικές του ικανότητες, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην G-League με τους Γκρίνσμπορο Σουάρμ, είχε 2.8 πόντους και 3.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ