ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Οι Μπαχάμες του τρομερού Έρικ Γκόρντον λύγισαν την Αργεντινή και προκρίθηκαν στο προολυμπιακό τουρνουά

Οι Μπαχάμες του τρομερού Έρικ Γκόρντον λύγισαν την Αργεντινή και προκρίθηκαν στο προολυμπιακό τουρνουά
FIBA

Μπαχάμες και Αργεντινή κοντραρίστηκαν στον τελικό του προ-προολυμπιακού τουρνουά, με την ομάδα των ΝτιΆντρε Έιτον, Έρικ Γκόρντον και Μπάντι Χιλντ να παίρνει τη νίκη - πρόκριση με 82-75.

Οι Μπαχάμες ολοκλήρωσαν την εξαιρετική τους πορεία στο προ-προολυμπιακό τουρνουά με νίκη στον τελικό απέναντι στην Αργεντινή, ένα αποτέλεσμα που τους δίνει την πρόκριση στο προολυμπιακό.

Η ομάδα των ΝτιΆντρε Έιτον, Έρικ Γκόρντον και Μπάντι Χιλντ, έκανε την έκπληξη απέναντι στους Αργεντίνους, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Λούκα Βιλντόσα λόγω τραυματισμού και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του προολυμπιακού τουρνουά.

Για τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Έρικ Γκόρντον με 27 πόντους, εκτελώντας με 85% από το τρίποντο (6/7), με τον ΝτιΆντρε Έιτον να κυριαρχεί στη ρακέτα πετυχαίνοντας νταμπλ-νταμπλ με 10 πόντους και 21 ριμπάουντ.

Για τους ηττημένους, ο Γκάμπριελ Ντεκ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 21 πόντους, με τον Φακούντο Καμπάτσο να προσθέτει 14 και να δημιουργεί με 17 ασίστ. Ο Ντελφίνο φόρτωσε το καλάθι των αντιπάλων με 15 πόντους, ωστόσο οι επιδόσεις τους δεν ήταν αρκετές για την Αργεντινή που μετά την αποτυχία της για πρόκριση στο MundoBasket 2023, αποχαιρετά και την προοπτική των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-26, 42-42, 59-63, 82-75.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ