FIBA

Οι Μπαχάμες των NBAερς λύγισαν την Αργεντινή των Βιλντόσα - Καμπάσο

Ο Βιλντόσα με τον Καμπάσο
Ο Βιλντόσα με τον Καμπάσο FIBA

Οι Μπαχάμες των Έιτον, Χιλντ και Γκόρντον έκαναν την έκπληξη στην δεύτερη αγωνιστική του προ-προολυμπιακού τουρνουά και επιβλήθηκαν με 101-89 της Αργεντινής, παρά τις προσπάθειες των Βιλντόσα και Καμπάσο.

Ο Λούκα Βιλντόσα (15 πόντοι με 2/5 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 5/6 βολές και 3 ασίστ) και ο Φακούντο Καμπάσο (18 πόντοι, 10 ασίστ, 7 κλεψίματα) έκαναν ό,τι μπορούσαν. Οι Μπαχάμες όμως δεν... χαμπάριασαν και στηριζόμενες στην τριάδα των NBAερς επιβλήθηκαν με 101-89 της Αργεντινής για την 2η αγωνιστική των ομίλων του προ-προολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στην Αργεντινή.

Ο Έρικ Γκόρντον των Σανς με 24 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Μπάντι Χιλντ των Πέισερς να προσθέτει 23 πόντους και τον ΝτιΆντρε Έιτον των Σανς 22 πόντους και 15 ριμπάουντ, με τον Τράβις Μούνινγκς (20 πόντοι με 5/5 δίποντα, 3/3 τρίποντα) να αποδεικνύεται ο ex-factor για τις Μπαχάμες και ο μοναδικός άλλος παίκτης της ομάδας με περισσότερους από 5 πόντους.

Για την ιστορία, αυτό το αποτέλεσμα δεν καταδίκασε την Αργεντινή, που χρειάζεται απλώς να νικήσει την αδύναμη Κούβα για να προκριθεί στα ημιτελικά. Σίγουρα όμως αυτό το αποτέλεσμα ταρακούνησε λίγο τους διοργανωτές.

TAGS FIBA ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ