NBA

Οι Μιλγουόκι Μπακς στοχεύουν σε πλήρες ρόστερ για το ματς της Δευτέρας

Οι Μιλγουόκι Μπακς στοχεύουν σε πλήρες ρόστερ για το ματς της Δευτέρας
2022 AP PHOTO/DAVID DERMER

Σπουδαία νέα στο Μιλγουόκι, καθώς ο Τζο Ινγκλς είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στη σεζόν, 10 μήνες μετά από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Η εκτός έδρας συντριβή από τους Μέμφις Γκρίζλις τους πλήγωσε, όμως οι Μπακς είναι πολύ έμπειροι για να ασχοληθούν περισσότερο απ' όσο πρέπει με έναν αγώνα κανονικής περιόδου. Ίσα-ίσα που η ζωή συνεχίζεται και στο Μιλγουόκι πανηγυρίζουν καθώς στον αγώνα της Δευτέρας (19/12) με τους Νιου Ορλίανς Χόρνετς είναι πολύ πιθανό να έχουν για πρώτη φορά φέτος φουλ ρόστερ.

Ο Τζο Ινγκλς είναι έτοιμος να πατήσει παρκέ δέκα μήνες μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, ωστόσο όλα θα κριθούν στην προπόνηση του Σαββάτου. Αν την βγάλει χωρίς προβλήματα, τότε θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την παρέα των Σι Τζέι ΜακΚόλουμ - Ζάιον Γουίλιαμσον, στην οποία ο Μάικ Μπουντενχόλζερ περιμένει ότι θα έχει και τον Τζρου Χόλιντεϊ που έχασε τα τελευταία δύο παιχνίδια εξαιτίας ασθένειας.

Ο 35χρονος Ινγκλς αναμένεται να παίξει στις θέσεις 2-3-4, ενώ σε 590 αγώνες σε κανονικές περιόδους μετράει 8.6 πόντους (41% στο τρίποντο), 3.2 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 25.7 λεπτά. Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες έκανε το ντεμπούτο του στη σεζόν και ο Κρις Μίντλετον, ο οποίος είχε τραυματιστεί στη σειρά του πρώτου γύρου των περσινών playoffs με τους Σικάγο Μπουλς.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ