NBA

Οι Μιλγουόκι Μπακς μίλησαν επιτέλους ανοιχτά για τον μεγάλο τους στόχο πριν από τα playoffs

Milwaukee Bucks' Grayson Allen during an NBA basketball game against the New York Knicks Friday, Oct. 28, 2022, in Milwaukee. The Bucks won 119-108. (AP Photo/Morry Gash)
Milwaukee Bucks' Grayson Allen during an NBA basketball game against the New York Knicks Friday, Oct. 28, 2022, in Milwaukee. The Bucks won 119-108. (AP Photo/Morry Gash) © 2022 MORRY GASH / AP IMAGES

Το πρωτάθλημα είναι φυσικά ο απόλυτος στόχος των Μπακς, όμως ο Γκρέισον Άλεν εξήγησε ποιος είναι ο στόχος για την ομάδα του Μιλγουόκι στην κανονική περίοδο.

Πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, πήγαν στο 82ο και τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τα... τρίτα. Ούτε καν με τα δεύτερα. Οι Μπακς ηττήθηκαν στο Κλίβελαντ, την ίδια στιγμή οι Σέλτικς νικούσαν τους Μέμφις και έπαιρναν τη δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας καθώς υπερτερούσαν στο 51-31 με το οποίο ισοβάθμισαν Μιλγουόκι, Βοστώνη και Φιλαντέλφια. Και χάρη σε εκείνα τα δύο παιχνίδια της 10ης Απριλίου του 2022, οι Κέλτες είχαν το Game 7 της σειράς με τους Μπακς στο δικό τους γήπεδο.

Φέτος, οι Μπακς δεν θέλουν να την "πατήσουν" με τον ίδιο τρόπο. Έχουν δείξει συνέπεια και αποφασιστικότητα στη διάρκεια της σεζόν και πλέον το λένε και δημόσια ότι θέλουν την 1h θέση της Ανατολής και το κορυφαίο ρεκόρ στο NBA.

"Το θέλουμε. Νομίζω ότι το θέλουμε το καλύτερο ρεκόρ. Η μάχη ανάμεσα στις τρεις πρώτες ομάδες της Ανατολής είναι πολύ κλειστή. Δεν είναι ότι ασχολούμαστε με αυτό όλη μέρα, κάθε μέρα, σε κάθε ματς, όμως σίγουρα γνωρίζουμε ποια είναι η κατάσταση. Και γνωρίζω ότι ως γκρουπ, θέλουμε το καλύτερο ρεκόρ" ήταν τα λόγια του Γκρέισον Άλεν, που έχει στο μυαλό του το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Οι Μπακς θέλουν όλα τα πιθανά Game 7s στο Μιλγουόκι και βρίσκονται κοντά στην επίτευξη του στόχου.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ