NBA

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκλεισαν το ρόστερ τους, αυτοί είναι οι 17 παίκτες στο δρόμο προς τα playoffs

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκλεισαν το ρόστερ τους, αυτοί είναι οι 17 παίκτες στο δρόμο προς τα playoffs
2022 AP PHOTO/DAVID DERMER

Το δεύτερο Two-Way, το 17ο και τελευταίο roster spot δόθηκε από τους Μπακς και στο Μιλγουόκι είναι πλέον πανέτοιμοι και πολύ γεμάτοι στο δρόμο προς τα playoffs.

Λίγες εβδομάδες πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου, οι Μπακς έκλεισαν το ρόστερ τους. Και όπως όλα δείχνουν, δεν θα υπάρξει πλέον άλλη κίνηση, προσθήκη ή αφαίρεση, εκτός αν προκύψει κάποιος σοβαρός, κάποιος season-ending τραυματισμός. Ο Μέγερς Λέοναρντ βρίσκεται σε καθεστώς δεύτερου δεκαήμερου συμβολαίου, ωστόσο φαίνεται πως θα πάρει αμέσως μετά εγγύηση έως το τέλος της περιόδου και θα παραμείνει στο Ουισκόνσιν.

Με τον Γκόραν Ντράγκιτς τραυματία, στο Μιλγουόκι έδωσαν το δεύτερο Two-Way συμβόλαιο σε έναν παίκτη που γνώριζαν από την περσινή σεζόν και φέτος ανήκε στη θυγατρική τους ομάδα στη G-League. Το 17ο και τελευταίο roster spot πήγε στον Λιντέλ Γουίγκιντον, που έπαιξε μερικά δευτερόλεπτα τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/3) στο Ορλάντο, με τον νεαρό πόιντ γκαρντ να συμπληρώνει τη θέση του άσου και να καλύπτει το κενό που προέκυψε μετά από την αποδέσμευση του Σάντρο Μαμουκελασβίλι.

Πλέον οι Μπακς έχουν τουλάχιστον τρεις στον άσο, τουλάχιστον τρεις στο δύο, τουλάχιστον τρεις στο τρία και από εκεί και πέρα τρεις σπουδαίους ψηλούς που τουλάχιστον στα playoffs θα μοιράζονται τα 96 λεπτά κάθε αγώνα. Με τον Μίντλετον και τον Κράουντερ να μπορούν σε χαμηλά σχήματα να ανέβουν στο τέσσερα, είτε με τον Γιάννη, είτε με τον Πόρτις στη θέση του σέντερ.

Το Depth Chart των Μιλγουόκι Μπακς

  • PG: Τζρου Χόλιντεϊ, Τζεβόν Κάρτερ, Γκόραν Ντράγκιτς, Λιντέλ Γουίγκιντον (Two-Way)
  • SG: Γκρέισον Άλεν, Πατ Κόνατον, Γουέσλι Μάθιους, Έι Τζέι Γκριν (Two-Way)
  • SF: Κρις Μίντλετον, Τζο Ινγκλς, Τζέι Κράουντερ, ΜαρΤζόν Μπότσαμπ
  • PF: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο
  • C: Μπρουκ Λόπεζ, Μπόμπι Πόρτις, Μέγερς Λέοναρντ (δεύτερο 10ήμερο συμβόλαιο)

Αυτή τη στιγμή, οι Μπακς βρίσκονται στην πρώτη θέση και της Ανατολής, αλλά και όλου του NBA με ρεκόρ 47-18 (27-6 εντός και 20-12 εκτός έδρας). Οι Σέλτικς τους ακολουθούν στην Περιφέρεια με 45-21, ενώ οι Νάγγετς τους καταδιώκουν για το απόλυτο πλεονέκτημα καθώς βρίσκονται στο 46-19.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ