ΗΡΑΚΛΗΣ

Οι μικροί αθλητές του Ηρακλή στο πλευρό του Γέλοβατς: "Στέβαν γίνε καλά σύντομα"

Οι ακαδημίες του Ηρακλή κρατούν πανό για τον Γέλοβατς
Οι ακαδημίες του Ηρακλή κρατούν πανό για τον Γέλοβατς PHOTO CREDITS: IRAKLIS BC

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησαν τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή καθώς έδειξαν τη συμπαράστασή τους στον αθλητή της ΑΕΚ, Στέβαν Γέλοβατς κρατώντας ένα πανό με το μήνυμα να γράφει "Στέβαν γίνε καλά σύντομα".

Ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα χαρά και αλληλεγγύη και αυτό απέδειξαν οι μικροί αθλητές μπάσκετ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Γηραιού κράτησαν ένα μεγάλο πανό και έστειλαν τη συμπαράστασή τους στον Σέρβο αθλητή της ΑΕΚ, Στέβαν Γέλοβατς που εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

"Στέβαν γίνε καλά σύντομα", έγραφε το πανό που κρατούσαν οι νεαροί αθλητές, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως στον αθλητισμό μετράει πάνω απ' όλα η αλληλεγγύη. Το στιγμιότυπο ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook η ΚΑΕ Ηρακλής.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ