NBA

Οι Μάβερικς "μετακομίζουν" στη Σλοβενία για το νέο συμβόλαιο του Λούκα Ντόντσιτς

Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει κουβαλήσει τη Σλοβενία ως τα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων
Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει κουβαλήσει τη Σλοβενία ως τα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων AP PHOTO/ERIC GAY

Ιδιοκτήτης, προπονητής, General Manager και Αντιπρόεδρος των Ντάλας Μάβερικς ετοιμάζουν βαλίτσες για να συναντήσουν την ερχόμενη εβδομάδα τον Λούκα Ντόντσιτς στη Σλοβενία και να τον πείσουν να υπογράψει επέκταση 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Προς το παρόν, προετοιμάζεται για τον μικρό τελικό του ολυμπιακού τουρνουά, προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει την Αυστραλία με στόχο τη νίκη και το χάλκινο μετάλλιο. Στη συνέχεια όμως ο Λούκα Ντόντσιτς θα αρχίσει να σκέφτεται την επέκταση του συμβολαίου του, με τους Μάβερικς να γεμίζουν τις βαλίτσες τους για να ταξιδέψουν την ερχόμενη εβδομάδα στη Σλοβενία.

Εκεί θα συναντήσουν ο ιδιοκτήτης Μαρκ Κιούμπαν, ο GM Νίκο Χάρισον, ο Αντιπρόεδρος Μάικ Φίνλι κι ο head coach Τζέισον Κιντ το παιδί-θαύμα του παγκόσμιου μπάσκετ, για να τον πείσουν να υπογράψει πενταετή επέκταση αξίας τουλάχιστον 200 εκατομμυρίων δολαρίων η οποία θα τον κρατήσει στο Ντάλας έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ντόντσιτς έχει ήδη τρεις σεζόν καριέρας στο ΝΒΑ, 25.7 πόντους, 8.4 ριμπάουντ, 7.7 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 33.3 λεπτά σε 199 αγώνες κανονικών περιόδων.

TAGS NBA ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ