ΤΣΙΜΠΟΝΑ

Οι Λέικερς μίλησαν με τον Σάριτς

Οι Λέικερς μίλησαν με τον Σάριτς

Ο Ντάριο Σάριτς αναμένεται να είναι lottery pick στο επικείμενο ντραφτ (δηλαδή, να τον διαλέξουν στα 14 πρώτα νούμερα), με τους Λέικερς να τον έχουν ενημερώσει ήδη πως διατίθενται να τον "τραβήξουν". Ο Κροάτης έχει ως εναλλακτική την Εφές.

Η περίπτωση του Ντάριο Σάριτς είναι ιδιαίτερη και την είχαμε αναλύσει σε παρελθόντα χρόνο. Ιδιαίτερος είναι και ο ρόλος του πατέρα του, στις αποφάσεις που παίρνει ο 20χρονος point forward. Πάμε τώρα, στα δεδομένα της ιστορίας του.

Το buy out στο συμβόλαιο που έχει με την Τσιμπόνα, είναι 1.2 εκάτ. δολ., εκ των οποίων τα 700.000 τα χρωστούν οι διοικούντες στους επιχειρηματίες από τους οποίους δανείστηκαν το ποσό, για να πληρώσουν τη Ζάγκρεμπ -απ' όπου τον πήραν.

Την τελευταία διετία δηλώνει το όνομα του στο ντραφτ, αλλά το αποσύρει πριν τη βραδιά της επιλογής των νέων, στο ΝΒΑ. Γιατί; Διότι ήθελε να είναι ψηλά. Πολύ ψηλά. Για την ακρίβεια, στην πρώτη δεκάδα. Μόλις μάθαινε πως αυτό δεν θα συμβεί, αποσυρόταν. Αυτό δεν αναμένεται να γίνει φέτος. Γιατί; Διότι οι Λέικερς επικοινώνησαν μαζί του, το περασμένο Σάββατο (7/6) και τον ενημέρωσαν πως τον θέλουν. Παρεμπιπτόντως, έχουν και τη Νο7 επιλογή στο ντραφτ. Αν λοιπόν, τον καλέσουν εκεί, η πιθανότερη εξέλιξη για την καριέρα του ταλαντούχου Κροάτη (MVP της Αδριατικής λίγκας, μεταξύ άλλων) είναι να μετακομίσει στο Λος Άντζελες.

Εξυπακούεται πως ο εκπρόσωπος του στην Ευρώπη, αναζητά εναλλακτικές, με το ESPN να μεταδίδει στις 24/3 πως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε "κλείσει' τον Σάριτς, για την Αναντολού Εφές. Το αυτό επισημαίνουν και σήμερα οι γείτονες, ότι υπάρχει συμφωνία με την Εφές. Τι συμβαίνει; Αυτή τη φανέλα θα φορέσει, αν δεν γίνει NBAer.

TAGS ΤΣΙΜΠΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ