NBA

Οι Λέικερς δοκίμασαν τον Μάικ Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς στο ΝΒΑ
Ο Μάικ Τζέιμς με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς στο ΝΒΑ PHOTO CREDITS: Ⓒ 2021 ADAM HUNGER / ASSOCIATED PRESS

Οι Λέικερς θέλουν να προσθέσουν βάθος στο ρόστερ τους στην θέση των περιφερειακών και σύμφωνα με δημοσιεύματα δοκιμάζουν τον Μάικ Τζέιμς που έμεινε ελεύθερος από τους Νετς, ως μία πιθανή λύση.

Ο Μάικ Τζέιμς έμεινε ελεύθερος από τους Μπρούκλιν Νετς και οι Λέικερς θέλουν να προσθέσουν βάθος στο ρόστερ τους και να ενισχύσουν την γραμμή των περιφερειακών τους. Γι αυτό το λόγο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κρις Χέινς του "Yahoo!Sports", η ομάδα του Λος Άντζελες δοκιμάζει στις προπονήσεις τον πρώην παίκτη των Νετς και της ΤΣΣΚΑ ως μία πιθανή λύση που θα μπορούσε να προσφέρει στη θέση των γκαρντ.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι Λέικερς κοιτάνε και την περίπτωση του Αϊζέια Τόμας όπως και του Ντάρεν Κόλισον με σκοπό να δώσουν περισσότερες λύσεις και εναλλακτικές στον Φρανκ Βόγκελ. Για τον Τόμας, αυτή θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο που βρισκόταν πριν από τον τραυματισμό του, ο οποίος τον ταλαιπώρησε για πολύ καιρό δεν ουσιαστικά δεν του επέτρεψε να επιστρέψει και να αγωνιστεί όπως στο παρελθόν.

Θυμίζουμε ότι οι Λέικερς έχουν αποκτήσει και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ που μαζί με τον Άντονι Ντέιβις και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς θα αποτελέσουν μία τριάδα "φωτιά" για τους Λέικερς.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ